Alla inlägg under juni 2010

Av EliDa - 24 juni 2010 16:17

Idag går tiden långsamt, har inget att göra....eller jo, skulle kunna städa lite men det är ju så tråkigt   

Vi får väl hjälpas åt lite imorrn så det ser lite skapligt ut när vi kommer hem igen. Jag har i allafall fått undan lite tvätt i veckan, det har legat högar & osorterat huller om buller på bänken i tvättstugan, men nu ser det bra ut igen. Nu är den söta vaken, hon har sovit en stund. Börjar säkert bli hungrig, så jag ska ge henne den uppmärksamhet hon just nu kräver genom att titta på mig samtidigt som hon pratar & viftar med både armar & ben.

Av EliDa - 22 juni 2010 22:06

Jag såg precis att jag bloggat varje dag i en vecka nu, det var inte dåligt   


Har varit vaken sen 5-tiden imorse så nu börjar tröttheten komma krypandes. Jag försökte sova en stund med Emelia förut men blev lite rastlös så jag gick upp istället. Har haft en trevlig kväll hos Jessica med grillat & solsken. Emelia somnade på vägen hem så hon sover nog för natten nu, bäst att låta henne ligga kvar i vagnen för annars lär hon nog vakna. Hon fick torr blöja, pjyamas & en flaska mat innan vi gick hem. Vi har nu bestämt oss ang Midsommar, det får bli en kompromiss, Fredag åker vi till Torpet & så sover vi där så kan vi åka till Sommen på Lördag. Då är det nog lite lugnare på campingen. Nu hoppas vi bara på att vädret är på den goda sidan, gärna mycket sol    

Av EliDa - 22 juni 2010 15:02

Ikväll jobbar Rickard sent så jag & Emelia ska till en kompis & grilla. Det är strålande väder ute idag, hoppas det håller i sig några dagar till, gärna över Midsommar. Vi hade planerat att åka ner till Torpet men igår kom även idén på att fira med kompisen & hennes familj. Dom ska fira vid Sommen, kan ju vara mysigt det också. Vi har inte bestämt oss än, får väl göra det ikväll. Känns som Rickard helst vill till Torpet, även om Sommen känns lockande också. Det är ju inte bara jag som ska bestämma & vi måste kanske tänka lite på Emelia också. Tror Torpet blir lugnare än en camping. Dessutom finns ju möjligheten att sova över där om Rickard vill ta ett glas vin, jag har ju inget körkort....så mycket lättare det skulle vara då. Men men, skam den som ger sig, någon gång ska det väl bli av, helst när Emelia fortfarande är liten. Just nu tillåter tyvärr inte ekonomin några körlektioner, får väl se hur det ser ut i framtiden. Drömma kan man ju ändå göra, det kostar inget   

Av EliDa - 21 juni 2010 21:10

Idag kom jag till skott & ta några syskonbilder, det är  konstigt nog mest Kristoffer jag fångat på bild med Emelia. Isabella är som jag...skygg för kameran    Men idag fick jag med alla tre på bild, ska nog skriva ut en i plånboksformat så jag har dom samlade på samma ställe. Av ren slump var alla tre klädda i något rött, det var inte planerat. Ska fundera lite på om jag sak skicka in bilden till tidningen då vi verkar ha svårt att ta oss tid att åka & fotografera oss allihop   

 

Av EliDa - 21 juni 2010 20:48

Rickard håller ju som jag skrivit tidigare på att riva altanen, den är nästan lika gammal som huset tror jag & huset är byggt 1975. Han har dessutom börjat byta panelen under fönstren i vardagsrummet. Just nu är huset målat i en gräslig gäll blå färg, den syns ganska väl från vägen en bit bort under vinterhalvåret. Vi har kommit överens om att vi vill ha en grå nyans så nu har vi tagit hem en burk med lite provfärg. Har målat en omgång & satt på plats, men som det känns just nu så blir den för ljus, den försvinner lite mot det vita teglet. Så jag tror vi ska ta hem en nyans starkare. Sen kommer vi nog ha mörkare grå eller svarta foder/knutar på fönstren när vi ska byta dom tids nog. Då blir det ju en markerad kant mot dom ljusare partierna i huset.


             

Av EliDa - 21 juni 2010 07:24

Har fått sova hela natten igen, bortsett från ett snabbt blöjbyte mitt i natten. Emelia har fått frukost & ligger nu på täcket här i soffan & myser, hon är nog på väg att somna om igen. Dom två stora sover fortfarande & får väl göra så någon timme till. Ska ta mig lite frukost innan, är redan hungrig. Förhoppningsvis kommer det vara bra väder idag, ska snart ta ut marsvinen på lite grönbete igen. Då trivs dom bra vill jag lova, gräs så mycket dom orkar äta.


 

Vilda på grönbete i uteburen.

Av EliDa - 20 juni 2010 21:37

Veckan med barnen börjar lida mot sitt slut & det har ju varit ganska mycket med både dans, simskola & scouter. Igår åkte vi in till Linköping & kollade när Isabella visade upp lite av det hon lärt sig under Dance in the city veckan, det var riktigt häftigt att se. Hann hem en liten stund innan hon gav sig iväg igen för en grillfest. Kristoffer kom hem från Scouterna med uppskrapad kind & ögonlock. Han hade gått rätt in i ett snöre under en lek om jag förstod det rätt. Men det gick bra som tur var. Han haltar även lite efter att trampat snett men det går snart över det med. Han hade i allafall haft kul. Idag har han varit på kalas & nu sover han säkert skönt. Isabella & jag kollar This is it med Michael Jackson. Hade tänkt spela in den åt henne men glömde som vanligt bort det. Få se hur länge vi sitter uppe, Emelia sover lite oroligt brevid & jag börjar bli trött jag också.

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skapa flashcards