Alla inlägg under september 2010

Av EliDa - 26 september 2010 21:25

Helgen snart till ända och imorrn fortsätter räkningen, på onsdag ska det vara klart så imorrn får vi nog börja med dom blå sedlarna...landstinget. Få se om det blir någon övertid, imorrn kväll kan jag nog sitta kvar lite men på tisdag har jag en plan...återkommer när jag utfört den *hemligt hemligt* Hoppas det blir ett positivt inlägg då.


I helgen har jag mest tvättat och fixat med det som inte hunnits med i veckan så nu kan jag lämna över hemmet till Älsklingen igen   

Idag har vi haft pappa/morfar och Lisa på en fika, vi stod för dryck och dom fikabrödet. Rickard fick en flaska vin i efterskottspresent och jag fick lite kantareller, men dom får jag nog ha ifred då ingen annan äter svamp....jo Kristoffer men bara snuskigt slemmig burksvamp...nä,tack "äkta" ska det va´


Husets minstingar sover, Isabella fixar till sig för natten och snart ska jag dejta John Blund jag också och jag hoppas den envisna hostan håller sig borta några timmar i allafall.

Av EliDa - 26 september 2010 11:26

 

Jag tävlar om ett presentkort på 500:- från MinPluddeVutt hos Agnes!

Av EliDa - 26 september 2010 10:21


Jag tävlar om två haklappar eller ett barnförkläde från Smultronbyn hos Agnes!

Av EliDa - 25 september 2010 21:09

Emelia har blivit stadigare i veckan, det märks nu när jag varit hemma en hel dag. Hon kan sitta själv både på golvet och i knät utan stöd...i allafall några sekunder. Man ser på henne att hon börjar kunna hålla balansen och parerar när hon är på väg att tippa åt ett håll. Tänk vad härligt ett litet steg framåt kan göra en mamma så överlycklig    Bildbevis ska jag fixa så snart jag kan.


Idag fick vi även veta att Karin och Anders äntligen fått sin bebis, det blev en pojke....Olle ska han heta, han vägde 4300 gram och var 53 cm lång. Karin hade skickat ett mms i torsdags (23/9) då han kom till världen, men det kom visst aldrig fram till mig så idag slog hon en signal. Två veckor över Bf men det hade gått snabbt och bra så dom var redan hemma. Mysigt att höra den lille i bakgrunden, ska bli kul att ses framöver men först måste vi bli helt fria från förkylningar och sen kan det ju vara skönt för dom att få landa lite i det nya.


Stort Grattis från oss alla

  

Av EliDa - 24 september 2010 22:19

Fredag, så skönt det ska bli med helg  En del skulle jobba även imorron, lite synd att jag har dom stora barnen annars hade jag nog hoppat in jag också...dubbel betalning sitter ju inte fel. Samtidigt så sover jag dåligt på nätterna...hostar halvt ihjäl mig så det ska bli skönt att få ligga och dra sig om det nu går, hostan blir värre på nätterna. Hostan får jag väl dras med ett bra tag men i övrigt känner jag mig bättre.


Ikväll har vi gjort egen pizza, Rickard hade köpt massor olika pålägg så det var bara att fixa efter sin egen smak. Efter maten stack Isabella till fritidsgården med kompisar. Nya kläder som jag köpte åt henne innan jag åkte hem, svarta leggings och en svart t-shirt med en läcker mun på från Gina Tricot. Kristoffer fick äntligen ett nytt så kallat funktionsset, köpte det på Stadium för 599 Kr i paketpris. Everest och både vind och vattentätt så jag hoppas det kommer fungera bra i skogen i helgen nu när Kristoffer ska på Hajk med Scouterna igen.

Av EliDa - 21 september 2010 20:32

Dagarna är långa nu, tiden vi arbetar är 8 - 17 men är man inte klar med räkningen av en valkasse får man ju räkna klart innan man kan gå hem. Lägg sen till promenad till stationen och resan hem. Jag har inte mycket tid och ork till bloggen och nu mår jag heller inte så bra så det blir tidiga kvällar. Är ganska förkyld, hostar halva nätterna om inte mer och nu kan jag knappt svälja, tungan/svalget känns jättesvullen vet inte vad det är. Men jag återkommer......

Av EliDa - 20 september 2010 19:11

 


Hipp Hipp Hurra för Sambon idag!

Av EliDa - 19 september 2010 17:11

Idag revs det sista på altanen, nu är det bara "golvet" kvar. Det blev ett helt annat ljus i vardagsrummet, inte så där skumt som det varit trots att det är strålande sol ute.


             

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards