Alla inlägg under oktober 2010

Av EliDa - 6 oktober 2010 20:49

Det blev lite plagg som fick lämna garderoben, en del hade jag slängt ner i påsar så nu har jag rensat upp och plockat ihop i "soppåsar" efter storlek. Det blev en del efter Kristoffer också, skönt att få rensa ur lite. Har en lurvig overall i storlek 62 till Emelia, den kan hon ha ett bra tag tror jag. Sen har även en kompis en röd i 70 som vi kunde få ärva/köpa.


Idag har det inte varit några aktiviteter att ta oss till, bara dansen som Isabella sköter själv *duktig tjej* Så jag har tvättat ett par maskiner och tagit hand om ett tvättberg. Imorrn blir det väl mer av den varan. Måste ta tag i lite dammsugning och torka av golv så jag får väl börja imorron så kanske det ser skapligt ut på fredag, det är ju så trist att städa även om det känns bra när det är klart. Men då jag gillar att blogga så kanske jag ska göra en "Att göra-lista" skriva upp allt som ska göras och sen få beta av det i bloggen, kanske är en morot så det blir mer gjort  

ANNONS
Av EliDa - 6 oktober 2010 09:31

Idag ska jag nog ta och rensa ut i Emelias garderob, ut med allt i 62 och få in lite i 74. Det skulle behöva rensas på flera ställen i huset, ibland känns det så rörigt. Men det är inte klart i tvättstugan, Emelias blivande rum är ett enda förvaringsrum med hur mycket saker som helst. Vi har inget ordentligt städskåp så dammsugare och skurhink står framme. Det gäller att bita ihop om jag inte ska bli galen. Men vi har ju planer för allt så tids nog blir det nog ordning och reda. Tills dess får jag göra det bästa av det, i värsta fall får jag väl stänga dörrar så jag slipper se röran.


Isabella hade sovmorron idag men nu har hon kommit iväg till skolan. Sen är det dans i eftermiddag igen. Kristoffer kom också iväg i tid även om han var trött och svårväckt. han är lite seg när det gäller att göra vissa saker så man får säga till i god tid och ibland hinner man säga till flera gånger innan det händer något. Emelia ligger och kollar in tv:n och pratar för sig själv. Hon vaknade samtidigt som våra klockor gick igång och har redan hunnit sova en kort stund. Ska ge henne en portion gröt om en stund. Nu rättare sagt för hon protesterar mer och mer.

ANNONS
Av EliDa - 5 oktober 2010 21:33

Det finns ett par saker jag saknar på Bloggplatsen:


* Skulle vilja se vilka etiketter ett inlägg ligger under, alltså att det står under inlägget. Jag väljer ju ofta flera olika kategorier till samma inlägg.


* En annan sak är att är man inne och läser en blogg på måfå och väljer att läsa flera inlägg så får man antingen trycka bakåt eller på bokmärket för Bloggplatsen för att komma tillbaka till start så att säga.


Men det är inga superviktiga funktioner, det är bra utan dessa också :)

Av EliDa - 5 oktober 2010 21:20

Är lite småfrusen efter Kristoffers fotbollsavslutning, det tar tid att värma upp sig. Det var inte så farligt när vi gick hemifrån men blev värre vartefter solen gick ner. När dom tränat klart fick vi gå in i "klubbstugan" lite, där bjöds barnen på Happy Meal från McDonalds efter egna önskemål. Vi vuxna fick lite fika och info om terminen som varit och nästa termin.


När vi skulle gå hem igen var det riktigt mörkt och blåsigt, en liten höststorm.Kristoffer vågade inte cykla så han höll sig i närheten av mig hela vägen hem. Bra det också för han har inget fungerande lyse, få se om Rickard kan fixa till det när han har lite ledig tid.


Nu har Kristoffer fått för sig att han vill testa på innebandy också, helst istället för skidor så det ska han göra på Lördag. Men vi tycker ju det är bra om han testar skidor ett par gånger innan han hoppar av. Han kommer nog tycka det är kul bara han får komma igång. Innebandy kan ju vara lite smärtsamt och det har ju ändå tagit ett tag för honom att tuffa till sig i fotbollen, nu vågar han verkligen ta för sig. Men det är bra att han vill testa på olika saker och hitta sin grej.

Av EliDa - 5 oktober 2010 14:04

Jag har börjat tröttna på att alltid ha samma tema på bloggen så idag fick det flytta in lite höstigare färger. Ska göra om headern men upptäckte att jag inte hade något bra kort på Kristoffer som är taget på sista tiden. Så nu väntar jag på att han ska komma hem så han får stå framför kameran.

Av EliDa - 5 oktober 2010 12:37

Jag tror att Emelia gillar tisdagar hon också, det är ju då vi går på babysång och träffar dom andra mammorna och barnen. Det är så kul att se alla barn, hur dom kollar och undersöker närmsta grannen. Idag hann hon sova ca en timme innan jag fick väcka henne. Bytte om till vanliga kläder och ytterkläder, sen fick hon äta en flaska ersättning i vagnen på vägen. Så hon var på bästa humöret under sångstunden. Idag fick vi även göra en mall till ett gipsavtryck, så kul att ha. Jag valde att göra hennes hand och när flera hade gjort kunde man jämföra barnens händer och fötter och Emelia hade nog den minsta handen av alla, i alla fall en av dom. minsta.


Efter sången mötte jag upp Isabella så hon kunde få pengar till tågkortet som hon måste ladda i eftermiddag. Det är ju dans tisdagar och onsdagar numera. Eftersom det var håltimme satt hon inne på macken med några kompisar. Hon tar tåget direkt till Linköping efter skolan så henne får jag träffa igen efter fotbollsavslutningen ikväll. Sista träningen för terminen, sen börjar ju skidorna men nu vill han visst gå på innebandy. Jag tycker han ska gå på skidträningen en eller två gånger så får vi se sen, han kanske ändrar sig.

Av EliDa - 4 oktober 2010 22:12

Nu blir det snart sängen, ska bli skönt efter den här dagen. Det är rätt jobbigt att ställa om från att ha ett barn hemma till att ha tre. Det tar någon dag att komma in i tänket, att vänja sig vid mer liv i luckan och planering av tid för att hinna det man ska. Det blev stressigt med maten innan scouterna, skulle förbi biblioteket också. Det värsta jag vet är att stressa, jag är hellre tio minuter före än precis i tid. Kristoffer fick cykla i förväg så dom hade börjat lite när jag och Emelia kom ifatt. Strax efter oss kom Rickard, han kom hem när vi skulle gå så han fick äta lite och sen tog han cykeln till Missionskyrkan.


Det var märkesutdelning och äntligen fick han ett märke min lille pojk, ett märke med Spårarscout som han tillhör. Vi har även beställt en t-shirt, han behövde ha en storlek större så han får vänta på sin. När vi gick hem hämtade jag ut Ellospaketet Är liiite besviken, overallen till Emelia kommer förmodligen vara på tok för stor i höst, det är ju det som är nackdelen med beställning på nätet. Nu finns den inte kvar i svart så jag tänker ändå behålla den, hon lär nog kunna ha den i vår istället. Det är enkelstorlek 80 på den, nu har hon 68. Får försöka hitta en annan overall i slutet av månaden.

Av EliDa - 4 oktober 2010 12:42

Min EFIT dag är i rullning, även om en dag kan vara innehållslös är det kul att fota det man gör. Snart ska jag stoppa ner min lilla gnällfia i vagnen och gå möta Kristoffer med kompis i skolan. Hon sov inte så länge på sin förmiddagslur så det börjar bli dags för en tupplur till.

Tror jag tar svängen förbi macken och köper några goda kanelbullar, det är ju ändå Kanelbullens dag     

 

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se