Alla inlägg under december 2010

Av EliDa - 18 december 2010 08:52


  Jag tävlar om en Monchhichi från E-leksaker.se i Agnes Julkalender!

Av EliDa - 17 december 2010 20:38

Da´n har bara försvunnit, höll nästan på att försova mig imorse, men vaknade i tid så vi slapp stressa. Idag har det inte sprungit några hantverkare här, rätt skönt att det är klart nu. Bara en genomgång av systemet nästa vecka men det är nog snabbt avklarat. Jag har känt mig lite som fånge i mitt eget hem, det har ju liksom inte bara varit att dra hemifrån då dom sprungit kors och tvärs.


Jag och Emelia var och fikade med Anna och Ellen från babysången på förmiddagen, väldigt trevligt så det blir nog fler gånger hoppas jag.


Har städat av i tvättstugan och plockat in en del igen, kan ju inte ha ett torkskåp i köket heller   Jag har även hjälpt Kristoffer och rensat/sorterat/plockat iordning bland hans saker så nu hoppas jag han kan ha ordning ett tag igen. Just nu är det bara han och jag som sitter i soffan, Isabella är på går´n med övernattningskompisen Julia. Rickard kom ju för en gångs skull hem som en normal arbetare men fick dra iväg på tågkörning (ersättningsbuss) till Norrköping av alla ställen så han blev borta hela kvällen. Han hann inte ens äta, har inte ätit på hela dagen så han lär nog vara på strålande humör när han väl kommer hem   

Av EliDa - 16 december 2010 11:33

Igår vann jag min tredje auktion på MyKiddoo´s Facebooksida, den här gången blev det ett set med body + byxa för 250 Kr. På dom två andra auktionerna har det varit body´s. Alla kläder i strl 86/92. Den gula bodyn fick jag för 89 Kr har jag för mig och den lila för 110 Kr.

     


Väldigt fina kläder och snabb leverans måste jag säga, brukar bara ta någon dag så har jag haft paketet i brevlådan. tillsammans med en faktura, lite frakt tillkommer också men det är det värt. Kläderna kostar ju mer på deras hemsida.  Setet kommer Emelia få inslaget, mest för att hon ska ha några paket att prassla med på julafton.


*Uppdat 19.08* Glömde skriva att bilderna lånade jag på MyKiddoo´s FB-sida

Av EliDa - 16 december 2010 07:30

Jag höll på att fixa med headern igår och var inte nöjd, nu har jag gjort som Karin och lånat ett par toppbilder från Public domain pictures som jag sen fixade till i Picnic. Blev mycket snyggare tycker i alla fall jag.


 


Så som headern ser ut just idag, för om ett år har jag nog bytt   

Av EliDa - 15 december 2010 15:39

 

Appropå julklappar så har ju både Isabella och jag en dröm...om en systemkamera här av något slag, kanske inte just den på bilden. Hon har tom köpt en speciell spargris och sparar för att själv kunna köpa en så småningom. Jag får väl vänta ett tag till, vi har ju redan köpt en tidig julklapp och jag lär ju inte få en bara sådär av Rickard, Men en dag ska jag äga en jag också och tills dess får jag väl läsa på lite så jag vet vad jag vill ha för det verkar vara en djungel   

Av EliDa - 15 december 2010 15:27

Jag har skrivit en massa julkort idag, har några kvar men dom är till Rickards vänner så jag måste ha lite hjälp med adresser. Imorrn ska dom ju postas för att hinna fram innan jul.....jösses, bara en vecka kvar lite drygt.


Jag har också kollat igenom en leksakskatalog i jakt på X, måste ha lite tips på vad Kristoffer önskar sig och det var ju inte bara ett X och inte bara en katalog. Men jag tog första bästa jag hittade på hans rum. Har även lite ideér till Isabella och Emelia som jag noterat i en bra notesapp jag laddade ner till mobilen för ett tag sen. Så på måndag blir det tåget in till Linköping, sen blir det nog en sväng till Ikano när jag slutat jobba nästa torsdag. Vadå, ute i god tid........ska man vara det   

Av EliDa - 14 december 2010 21:17

Vissa stunder håller jag på att bli galen av all röra som är här just nu, men för det mesta går det bra. Det går faktiskt framåt, alla nya element kom på plats igår, rör är dragna mellan olika rum, det borde bli klart imorron. Sen ska ju fjärrvärmeskåpet in i tvättstugan så förhoppningsvis blir det klart senast torsdag. Nu har vi börjat spåna lite på hur det ska se ut i tvättstugan, det kommer ju tids nog bli våran entré istället. Tror det kommer bli bra med dom lösningarna/planerna vi har.


För tillfället har vi ju fått låna två små värmefläktar + att vi har ett löst element. En fläkt står i vardagsrummet, den andra i köket in mot vårat sovrum och så står elementet i Isabellas rum. Alla andra rum är lite kalla så vi har både Kristoffer och Emelia inne hos oss. Så ingen ska behöva frysa, men vissa stunder blir det kallare så lite extrakläder och filtar kommer ibland på. Men så är det neråt 10 minusgrader på dagarna så det är ju inte så konstigt om det blir lite kallt inne också.

Av EliDa - 14 december 2010 09:10

 

Jag tävlar om en hemlig julklapp från BubbleKids i Agnes Julkalender!

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skapa flashcards