Direktlänk till inlägg 14 juli 2011
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
½ dl strösocker
125 g smör
2 msk vatten
* Arbeta ihop och tryck ut i pajform (modell större)
* Förgrädda i 225 grader 10 minuter.
Fyllning:
3 äggulor
1 dl strösocker
2 msk vetemjöl
2 dl creme fraiche
1 tsk vaniljsocker
1 liter jordgubbar
* Dela jordgubbarna och lägg i pajskalet
* Blanda resten av ingredienserna till en smet och häll över gubbarna.
* Grädda i 175 grader 30-40 minuter
* Serveras med vispad grädde, vaniljglass eller som den är
Receptet kommer från Karin
Tiden springer iväg, vilket gör att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn och Blogga. Men ett litet inlägg kommer här för den som vill läsa. Har ledig dag idag efter helgens jobb, rätt skönt. Ungarna sysslar med sitt och har Sportlov. Sen sist jag...
Hade en ledig dag igår, rätt skönt intill helgen så det blir längre sammanhängande ledighet. Tog med mig Emelia till CityGross med bussen och handlade. Sen plockade jag ner alla julsaker i kartongerna och när Krille kom hem fick han hjälpa mig att bä...
Jag har ju faktiskt kommit igång rätt bra, även om det är många låsta inlägg. Men jag är i en svacka nu så jag behöver ventilera. Jag laddar för jobb 16-21, sen är det jobb imorgon dag. Sen får jag ledigt tre dagar, skönt. På måndag har jag körlektio...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 |
13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|