Direktlänk till inlägg 19 juli 2011
Sockerkaksbotten:
2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kallt vatten
Glasyr:
75 gram margarin
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
Kokos att strö över
Gör smeten till botten som en vanlig sockerkaka
Smörj och bröa en form med löstagbar botten
Grädda kakan i mitten av ugnen ca 20 minuter i 175 grader
Smält smöret i en kastrull
Blanda ner övriga ingredienser, äggulan sist till en lite "simmig" smet
Bred över på kakan när den svalnat lite
Strö över kokos
Tiden springer iväg, vilket gör att jag inte riktigt hinner sitta vid datorn och Blogga. Men ett litet inlägg kommer här för den som vill läsa. Har ledig dag idag efter helgens jobb, rätt skönt. Ungarna sysslar med sitt och har Sportlov. Sen sist jag...
Hade en ledig dag igår, rätt skönt intill helgen så det blir längre sammanhängande ledighet. Tog med mig Emelia till CityGross med bussen och handlade. Sen plockade jag ner alla julsaker i kartongerna och när Krille kom hem fick han hjälpa mig att bä...
Jag har ju faktiskt kommit igång rätt bra, även om det är många låsta inlägg. Men jag är i en svacka nu så jag behöver ventilera. Jag laddar för jobb 16-21, sen är det jobb imorgon dag. Sen får jag ledigt tre dagar, skönt. På måndag har jag körlektio...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 |
13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|