Alla inlägg under augusti 2011

Av EliDa - 5 augusti 2011 12:16

Jag har längtat efter dom stora ett par dagar nu, idag är det extra påtagligt. Emelia sover och Rickard är borta på jobb hela dagen så det känns ganska ensamt just nu. Lär väl vara så hela dagen misstänker jag, blir förhoppningsvis bättre när Emelia vaknar.


Idag är det inte lika fint väder, frågan är om det inte kommer bli regn. Har E´s t-shirt på torkvindan sen badet häromda´n och någon tvätt är väl knappast någon ide´att hänga ut. Jag hade tänkt ta ut Tufsa och städa hennes bur, få se om jag hinner släppa ut henne. Har bara blivit sittandes idag igen, fattar inte varför det är så vissa dagar. Får ta mig i kragen.....


Ps: Ingen bebis för Jessica än, värkarna hade stannat av igår. 

Av EliDa - 5 augusti 2011 08:36

Jag undrar hur det går för Jessica, har hon fått sin bebis än? När vi chattade igår så satt hon och klockade värkar och det var inte så många minuter emellan. Hon hade ju dessutom varit inne på natten och var då öppen 3 cm. Så jag tror faktiskt dom åkte in igen under dagen. Jag hade tippat på att hon skulle gå över helgen men det blir nog bebis innan. Jag tror hon får en pojke på ca 3200 gram och 50 lång. Kanske är helt fel ute men det är kul att gissa. Hon skulle höra av sig så jag väntar på ett sms.......

Av EliDa - 4 augusti 2011 20:27

Då har vi klarat av Skänninge marknad för i år och utan att spendera en halv förmögenhet. Inte för att det finns någon sån men ändå   Det var inte så supertrångt och inte vrålhett heller för den delen även om det gick åt lite vatten. Emelia satt bara i vagnen och tittade på allt utan att gnälla speciellt ofta. När vi kom till tivolit var det extra spännande så då fick hon bli buren. Hon tittade extra mycket på ballongerna där, precis som hon visade att hon ville ha en och visst fick hon en. Hade även tänkt köpa någon rolig t-shirt till henne men hittade ingen som kändes klockren så då fick det vara. Det kommer ju fler marknader så det kan nog bli ett besök till. Som alltid träffar man på några kända ansikten så även i år. Nu har vi varit hemma ett tag, fått i oss lite the och smörgås och nattat LillSkrutt. 


Några bilder då och nej, vi köpte inte bara en massa godis som bilderna visar. Fick inga bra tillfällen att ta på t-shirtar, väskor och annat skräp. Känner mig liiiite obekväm att ta bilder i såna här "öppna" situationer. 


Stora huvudgatan, fortsätter lååååångt bort framför oss

   

Kokostoppar, chokladtoppar och godisremmar


Färgglada polkagrisklubbor

Ballonger, här hittade vi "våran" ballong men kollade vidare vid flera innan vi bestämde oss. Hade velat haft Miffy, Hello Kitty´s kaninkompis men det fanns ingen sån vad jag kunde se.


     

Lotterier, hopptält och karuseller inne på tivoliområdet


Sötaste Emelia spanar in karuseller och annat färgglatt, lyssnar på och dansar till musiken som dunkar ur högtalarna


 

1 kg saltgurka för 49 Kr och 14 par strumpor för 100 Kr 


 En Happy Feet ballong för 70 Kr, den ser gigantiskt u men är "bara" ca 1 meter hög


Det var det vi handlade och jag är faktiskt nöjd även om det hade varit kul att haft lite mer att spendera men det blir nog någon marknad i början av september   Jo just ja, jag köpte en lien "foppapin" med Brynäsloggan till Kristoffer eftersom Isabella ska få några av strumporna, och så köpte vi en piggelinrem av den snälla tjejen i godisståndet som lät mig fotografera där. 

Av EliDa - 4 augusti 2011 13:11

Snart kommer nog Rickard hem, han trodde till 2-tiden så i väntan på honom har jag lagt Emelia. Hon fick stans utbrott efter maten, skulle bitas och slåss och såg alldeles vild ut. Humör har hon i allafall, blir så arg när man säger ifrån. Säger det igen: Vi kommer få problem med henne  

Det syntes på henne när hon fick komma till sängen att hon är trött, hon protesterade inte nämnvärt. Så hon somnar förhoppningsvis en stund och är på bättre humör efter det. Ska snart packa en liten skötväska och förbereda för trippen till Skänninge marknad. Det blir nog lagom skönt att gå i den här hettan så vi får väl se hur länge vi orkar. 

Av EliDa - 4 augusti 2011 07:42


 

Ville bara titta in med en dagens ros till er läsare, hade 3 kommentarer nu när jag loggade in....jättekul att läsa och få publicera

Tack   



Av EliDa - 3 augusti 2011 20:24

 

Idag har vi haft poolhäng här, Emelia och jag, riktigt svalkande i värmen. Det blev inte så mycket vatten i poolen, då hade det blivit så himla kallt. Nu kunde hon sätta sig ganska omgående, hon kunde knappt vänta medans jag tvättade ur lite smuts och fyllde i vatten. Hon satt och plaskade med ena handen och försökte trycka i foten över kanten.....sötungen :) När hon fick testa med fötterna ville hon sitta direkt och där satt hon sen ett bra tag och lekte med sina små byttor medans jag satt i solen och doppade fötterna. Imorron ska jag fylla på mer vatten, nu vet jag hur jag ska göra om jag vill lämna slangen i ett tag  


Framåt eftermiddagen när vi ätit lunch, försökt sova, badat ännu mer, lekt ute, försökt sova igen så satte jag henne i vagnen och gick en sväng....en lång sväng. Inte somnade hon för det, den lilla terroristen. Vi gick bort mot industrierna, utmed spåret, mot apoteket för köp av alvedonsuppar, till macken för drickapåfyllning och sen vidare ner till Anna i nya lägenheten. Där satt vi och drack saft tills Rickard slutade och kom och hämtade oss. Det blir stumma ben i värmen. Nu har hon somnat efter lite gnäll, tror hon var rejäl övertrött så de var kanske lite svårt att koppla av till en början. 


Imorron slutar Rickard skapligt (även om han börjar mitt i natten så han ska kunna göra det) så då blir det en sväng på Skänninge marknad, måste ju köpa årets ballong till Emelia. 

Av EliDa - 3 augusti 2011 09:28



En sak som är kul med att blogga är att få kommentarer, att få respons på det skräpet jag skriver ;) Jag slänger ju oftast ut mina inlägg på Fb och kan där få en del gillaklick och ibland en och annan kommentar. Men det vore roligare att få det i bloggen för på Fb försvinner det ju i takt med att loggen ändras. I bloggen finns det ju kvar även om ett år. 


Det är inte så svårt att kommentera:

* Klicka på kommentarer upp i högra hörnet på inlägget

* Fyll i namn

* Du kan hoppa över url om du inte har en egen sida

* Fyll i säkerhetskoden på 4 bokstäver, det kommer upp en :) när det är rätt

* Skriv en rad eller två och klicka iväg, då ska det komma upp en liten popup som säger att jag måste godkänna innan den syns

Så kom igen nu, kommentera mera ;)

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards