Alla inlägg under juli 2012

Av EliDa - 8 juli 2012 12:25

Lathetens dag känns det som, jag orkar inget....höll tom på att somna i soffan. Känner mig yr och konstig i kroppen, läskig känsla. Kristoffer sov länge, kände att jag inte hade lust att väcka honom men halv elva får räcka som sovmorron. Isabella sover fortfarande men hon har en kompis på besök så henne törs jag inte störa. Dom bäddade och fixade på studsmattan igår för att sova där men som det verkar regnat inatt gav dom nog upp den idén ganska snabbt. Skorna stor inne och allt dom fixade med är borta. Men förhoppningsvis blir det bättre väder snart igen så dom kan göra om försöket. Nu ska jag ta och blaska av ansiktet och fixa lite lunch, börjar bli dags för det tror jag. Får nog bli amerikanska pannkakor....lätt och gott. 

Av EliDa - 7 juli 2012 19:37

Soffhäng med popcorn och lite senare Sommarkrysset. Den lilla har somnat, jag fick inte ligga hos henne, inte ens en godnattkram ville hon ge mig.


Passet på Mantorp Park gick bra, det var inte så farligt som jag trodde. Det var ganska lugnt mellan varven och vi var nog fler än som egentligen behövdes. Behövde heller inte stanna till 17, utan kunde åka hem innan 15.00....skönt Kan faktiskt tänka mig att stå där igen, det var roligare än inventeringen.


Har fått en ny batteribackup nu, en annan än den vi köpte igår. Lite större än den men bättre och så fick man en skyddspåse att ha den i...smart . Hoppas jag blir nöjd med den.

Av EliDa - 6 juli 2012 19:11

Ikväll är Rickard hemma så äntligen får jag lite hjälp med nattningen av Emelia men det verkar inte gå bättre för honom. Tror han somnar först, såg ut så precis när han låg och blundade i soffan. Förstår att han också är trött efter den här hästveckan med jobb. Han har åkt hemifrån runt 9 på morronen och kommit hem vid 23 på kvällen. Förutom igår då han åkte vid 13 och kom hem vid 2 inatt. Nu har han egentligen gått på semester men har fått hoppa in på söndag. Men sen ska han ha semester i fyra veckor.


Jag känner mig sur ikväll, fan att saker inte kan fungera när man vill och behöver dom. min mobil slukar rätt mycket batteri, det räcker sällan en hel dag, beroende på vad jag gör. Surfar ju in på fb rätt mycket om jag är hos tex Jessica och oftast får jag då ladda mobilen framåt eftermiddagen. I Stockholm "dog" den eftersom batteriet tog helt slut. Nu har jag kopplat in energisparandet och det gör ju lite skillnad. Men jag började fundera på att ha ett extrabatteri men så finns det tydligen nödladdare. Kan ju vara bra att ha med sig i väskan när mobilen behövs laddas och det inte finns någon ström. Köpte ett ganska stort på Biltema idag och skulle ladda upp för att ha imorron. Tror ni det funkar? Det händer inte ett skit när vi sätter addaptern på laddning, det blinkar till i kabeln men inget visar att den laddas på (det finns lysdioder som ska tändas vartefter den blir full)


Imorrn ska jag stå 10 timmar på Mantorp Park där det är STCC, förmodligen som parkeringsvakt. Jag hoppas det inte blir alltför dött emellanåt så kanske jag slipper använda mobilen för att fördriva tid. Förhoppningsvis får jag även sällskap av andra sportföräldrar som också gör sina "plikter" Vem vet det kanske blir riktigt kul och dom där 10 timmarna går fort men jag får väl ladda upp med något läsbart också....utifall att. För det är inget jag ser fram emot med större glädje, samtidigt ska det bli skönt att få "egentid" utanför hemmets väggar. Bara det blir skapligt väder: Inte för hett, inte för mycket regn och inga större åskoväder och gärna lite sol/Tack   


Verkar som det blir jag som får ta nattningen i allafall   

Av EliDa - 5 juli 2012 20:32

Sommarvärmen fortsätter och trots lätt brända axlar så ska det varas i solen.....men idag har vi nog inte varit ute lika mycket. Emelia har gnällt mest hela dagen och verkat trött och hängig. Men inte har hon somnat för det och det dröjde nästan till halv åtta innan hon gav upp och då för att jag tvingade henne att ligga i sin säng med mig. Tidigare hade hon bara knuffat bort mig och skulle ligga själv, vilket resulterade i att hon snart var uppe igen.....trotsiga unge   


Igår blev det många timmar ute och äntligen fick vi bada lite. Mamma messade och bjöd med oss till Tinnerbäcksbadet. Packade ihop saker, fika och två av ungarna och tog tåget in till Linköping. Isabella stannade hemma, hon hade bestämt med en kompis och ville inte bada med morsan inte....pinsamt ju   Det var riktigt skönt i vattnet och bra att det var sandbotten på barndelen i den annars asfaltsbottnade "sjön".....en oas mitt i stan. Vi träffade Annelie och hennes son så grabbarna hade faktiskt riktigt kul ihop. Efter badet åt vi på McDonalds innan vi tog oss hem igen. Trodde Emelia skulle somna runt halv sju när vi kommit hem men inte....halv nio, då slog hon ihop sina envisa blå. Kan det kanske bero på att hon fick några klunkar cola när vi nästan var hemma. Hade jag valt vatten där så hade nog kvällen blivit lite mindre knölig.....efterklok, javisst!


Lite bilder på mina fina....Emelia i Isabellas gamla baddräkt


               

Av EliDa - 5 juli 2012 20:24

I lördags när jag och Emelia var hos Anna för lite snack och poolhäng för flickorna så blev Emelia myggbiten. Jag trodde jag hann få bort den men tydligen inte. Så här såg det ut dagarna efter, nu har det börjat läka ut. Vad är det med myggor och mina barn? Även Kristoffer reagerar ju ganska kraftigt på myggbett


 

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skapa flashcards