Alla inlägg under februari 2013

Av EliDa - 8 februari 2013 09:48

Har fastnat vid datorn. och behöver hjälp loss härifrån   


Det fick bli en vabdag, så jag har både Kristoffer och Emelia hemma. Han sov till 8.30 imorse och även om han inte är jättesjuk så har han kanske nått på gång i kroppen så han få ta det lugnt idag. Isabella är i skolan och ska ha ett nationellt skrivprov på tre timmar idag. Hon slutar rätt skapligt ändå så innan hon kommer hem ska jag ta och slänga i ett par maskiner tvätt och dra ett varv med snabeldraken. Har tonvis med grus innanför dörren och det ligger utspritt i hallen också. Det har kommit en hel del snö så skottning är också ett måste borde idag. Men Rickard kör Stockholm idag så han är förhoppningsvis hemma innan det mörknar, beror på väglaget för det verkar vara lite varierande sådant på uppvägen. Då får vi väl hjälpas åt så kan Emelia få komma ut i snön hon också. 

ANNONS
Av EliDa - 7 februari 2013 15:22

Nästan en hel vecka avklarad igen, idag fick jag gå hem precis när vi skulle servera mat. Kristoffer hade ont i huvudeti morse men tog en alvedon innan jag gick till jobbet. Han gick till skolan men orkade inte riktigt hela dagen. Eftersom han inte har egen nyckel så var det bara att hämta Emelia och sen plocka upp Kristoffer på vägen. Hemvägen var halkig, Bambi på hal is kändes det som. Varför ploga halvdant och sen inte sanda? Vi halkade flera gånger både Kristoffer och jag. Tur att jag hade vagnen, hade fått krypa hem annars. Får väl se hur det känns för honom ikväll men han får nog ta en hemmadag imorron. På söndag är han bjuden på kalas så hoppas han inte blir sjuk så han inte kan gå. 


Är så trött, hade varit skönt att slumra på soffan en timme men det är nog svårt. Måste ta ett röjartag i köket och plocka ur diskmaskinen och fylla på med nytt. Sen är det snart dags att börja med mat....igen. Har inte haft någon motivation till det dom sista dagarna. Är inte hungrig, då är det inget kul att stå vid spisen. Vet inte vad jag ska hitta på......tråkkänsla i hela kroppen. Hoppas det snart släpper och kroppen känns lite piggare. 

ANNONS
Av EliDa - 1 februari 2013 14:24

Äntligen fredag, ska bli så skönt med helg igen även om jag blir ensam med Emelia på da´n imorron. Rickard kör sin schemalagda lördag till Stockholm så han ger sig iväg tidigt. Hoppas på en liten sovmorron. Emelia sover fortfarande sin middagslur efter dagis så då blir det säkert lite senare ikväll. Hon har varit trött dom två sista dagarna så det blir skönt för henne också med helg. 


Vi går in i korta februari nu, det märks att vi går åt vårhållet. Det blir ljusare tidigare och är ljust tills efter 16. Har även börjat höra fågelkvitter på vägen hem och när jag sitter vid datorn....underbart. Idag skiner även solen, det gör så mycket för humöret. Tog med en farbror ut på promenad runt huset på jobbet, var lite jobbigt för axeln att skjuta på uppför men det är inget som känns nu. 

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se