Alla inlägg under mars 2013

Av EliDa - 5 mars 2013 14:45

Fick lite ordning på torpet igår till slut, körde också ett par maskiner tvätt. Håller på att krypa ur skinnet när det är rörigt. Det är också jobbigt att känna att en del av mig har redan flyttat, det gör att jag vill att tiden ska gå fortare än den gör. Jag gör vad jag kan för att det ska kännas trivsamt här men känner att det är svårt. Kanske är det också att vintern just nu känns så seg trots vårsol, fågelkvitter och takdropp. Men varje morgon jag vaknar så är det ju en dag närmare flytt. Dessutom kanske jag får tillgång till lägenheten tidigare. Det beror på när dom som bor i min gamla lägenhet nu flyttar till sitt hus. Då flyttar ju tjejen som bor i min kommande lägenhet dit. Så jag hoppas det blir lite tidigare så jag kan börja flytten även fysiskt.


Igår fick jag kontraktet att skriva under och skicka tillbaka, nu är lägenheten min. Så nu är det väl dags att börja tänka på att söka bostadsbidrag, adressändring och vad man ska ha för hemförsäkring och lite annat smått och gott. Idag kom annonsen på huset ut, bl.a på Hemnet. Det blir som vi tänkt visning nästa söndag samt tisdagen efter. Ser väldigt bra ut på bilderna så jag hoppas på många intresserade och att vi i allafall kommer få utgångspriset. Blir spännande att vara på den andra sidan av ett husköp...säljarens. Vet ju hur det är att vilja ha ett hus men inte veta förrens budgivningen är över. Så ja, det blir en ny erfarenhet. Återkommer om hur det går. 

ANNONS
Av EliDa - 4 mars 2013 15:39

Hemmet har invaderats av dom två större, det spelas musik, slängs saker i golv (fråga mig inte varför) och nyss hade Isabella trappträning. Båda var ute och sprang men kom snart in igen och fortsatte med lite styrka   Vet inte vad det är för ryck dom fått....vårkänslor kanske. Den lilla hon sitter i soffan och kollar på en film med Hello Kitty.


Jag har egentligen en massa jag borde göra. För en vecka sen var hemmet i bättre skick än på länge men nu ser det ut som jag-vet-inte-vad-men-så-tråkigt igen. Det tar väl inga tider att röja upp men jag har på känn att det bara blir så det ser skapligt ut igen. I allafall fram tills visningen då det måste se bra ut igen. Nu har jag blivit distraherad en stiund av Isabella som visade videor på Youtube. Måste väl börja fundera på något i matväg....igen. 

ANNONS
Av EliDa - 4 mars 2013 06:15

Bild 33/365


För ett par år sen scrappade jag ihop några tändsticksaskar och gav bort i julklapp. Bl.a den här med Tema 177 Lila som vi gett till "svärföräldrarna"


 

Av EliDa - 4 mars 2013 00:15


Hipp Hipp Hurra

För Jessica Idag

Kram från oss alla 

Av EliDa - 3 mars 2013 19:19

Om en månad + lite till så fyller ju Emelia 3 år så jag tänkte som vanligt lägga ut några presenttips. Börjar lite försiktigt med att önska böcker eller film med Alfons ÅbergFilmer har vi inga, bara på vhs och dom är nog rätt slitna vid det här laget.


Det vi har i bokväg är:

* Listigt Alfons Åberg!

* Är du feg Alfons Åberg?

* Bara knyt Alfons!

* Vem spökar Alfons Åberg?

* Vem räddar Alfons?

* Kalas Alfons!


Av EliDa - 3 mars 2013 12:30

Bild 32/365


I taket hos mina "svärföräldrar" så hänger det en taklampa, kom på igår att jag faktiskt hade Tema 18 Blank där, gällde bara att få till en skaplig bild. Den här fick duga. 


 

Av EliDa - 3 mars 2013 12:15

Bild 31/365


Emelia fick ett gulligt sommarset från sin Farmor och Farfar när vi var där igår. Det hade dom köpt i Österrike på sportlovet. Där fanns passande nog en till Tema 255 Rosett


 

Av EliDa - 3 mars 2013 12:00

Bild 30/365


Nu är det visserligen söndag men det var det inte när vi smaskade popcorn som Tema 76 Fredagsmys   


 

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se