Alla inlägg under april 2013

Av EliDa - 13 april 2013 00:00


Hipp Hipp Hurra

För Emelia idag

Kram från Mamma, Pappa, Isabella & Kristoffer 

ANNONS
Av EliDa - 10 april 2013 09:57

Hade ingen motivation alls i morse så vi stannade hemma. Vi har kladdat ihop några chokladbollar......mumsigt ;-)

ANNONS
Av EliDa - 9 april 2013 15:03

Den 25 april ska lägenheten besiktas och städas, därefter är den min. Så den 26 tänkte jag kvittera ut nycklar och sen blir det flytthelg


17 daagar kvar

Av EliDa - 9 april 2013 06:25

Tack för fina kommentarer, det värmer ska ni veta. Jag skriver ju ofta efter hur jag mår för stunden så jag ska få ur mig en del av dom jobbiga känslorna. Det har alltid hjälpt mig att skriva av mig och gårdagens inlägg är inget undantag. Nu har dom känslorna gått över, vi hade en lugn och okej kväll. Det är när vi blir osams och småtjaffsar om saker som det känns jobbigt för jag känner det ofta som jag alltid har fel och aldrig något att komma med.


Men jag längtar verkligen efter att få flytta, det ska bli skönt och det enda som oroar mig är lite av det praktiska runt om flytten för Rickard har inte sagt ett ord om att han tänker hjälpa mig. Men jag fixar det, det gjorde jag förra gången. Sen får vi väl se hur mycket vi hinner rensa ur och dela upp innan, annars får vi väl ta det vartefter. Huset är ju inte ens sålt än. Känner ingen som helst ledsamhet över att behöva flytta härifrån......jag ser fram emot ett liv i lägenhet igen. Att bo själv igen, att få in bra rutiner med barnen igen, att ha mindre ytor att jaga runt på och städa. Det kommer bli så bra, det känner jag på mig och min magkänsla brukar ha rätt....tänk om jag lyssnat mer på den inför husköpet och inte dragits med av ivern.


Visst har jag trivts också och jag vet ju att mycket av hur situationen är nu beror på ekonomin, den är ju en stor del. Men vi kanske borde tänkt till när jag fick domen om sjukskrivning och sen den ansökan avslagen. När jag inte fick hoppa in och jobba på samma sätt, vi borde stannat upp då och inte låtit det börja brinna ordentligt. Nu är tydligen allt mitt fel. 

Av EliDa - 9 april 2013 00:00


Hipp Hipp Hurra

För Kristoffer idag

Kram från Mamma, Rickard, Isabella & Emelia 

Av EliDa - 8 april 2013 06:25

Jag blir så jäkla ledsen.....jag orkar snart inte, vill bara flytta och ha allt överstökat. Känner mig så nertryckt i skorna och det känns som man måste gå på tå i sitt eget hem för att inte skapa osämja och irritation. Det ska bli så skönt när det är färdigt, när jag och alla saker är packade, uppdelade och härifrån. Slippa den där känslan som jag har i kroppen. 


Idag kommer mäklaren och det blev inte mycket städat igår. Jag gjorde lite småsaker....vattnade blommor, städade toaletten, plockade och dammade. Packade även några kartonger och fixade till gamla matstolen så den kan bli hämtad. Få se vad det blir när jag kommer hem sen, har ingen lust att gå men Emelia vill ju till dagis så det ska hon få. Har ingen lust att komma tillbaka hit heller, men sakerna måste hem till barnen så det tänkte jag vi kunde göra under tiden. Om nu Rickard kopmmer hem, tror han kör Stockholm idag. Men jag tänker inte slita ihjäl mig innan han kommer hem bara för att han inte gjorde något igår. Det får se ut som det gör i så fall. Nähä, nu måste jag få liv i barnen så vi hinner i tid, dom är trötta idag efter påsklovet. 

Av EliDa - 7 april 2013 08:22

Fick en nys och fryskväll igår, det tog sin lilla tid att tina upp efter fotbollen. Så länge solen var framme så var det riktigt skönt. Men tyvärr var det rätt molningt så det blev ganska kallt. Till slut var fotbollen över och så föräldramötet som tog sin lilla tid. Det var rätt skönt att komma hem kan jag säga. När Rickard kom tillbaka från sitt slängde vi ihop lite tacofärs som vi åt i pitabröd tillsammans med lök, grönsaker och dressing. Soffhäng resten av kvällen och Emelia somnade rätt skapligt, hade räknat med att hon skulle sova när vi kollade på Kristoffer men inte då....full rulle. Idag blir det som vanligt en hel del tvätt och så ska vi städa för imorrn skulle mäklaren visa huset för en spekulant. Men först sconesfrukost.....yummie   

Av EliDa - 6 april 2013 13:40

Igår ringde tjejen om min lägenhet, har jag tur så kan jag få tillgång till nycklar runt den 18, 19 så förhoppningsvis kan flyttlasset börja gå redan den 20. Vore toppen. Det hänger bara på dom andra, om dom godtar budet på mellanskillnaden i hyra då det blivit lite missförstånd. Men jag behöver inte gå in och betala något.....i värsta fall får jag vänta tills månadsskiftet men hon trodde inte det. Hon hade planer på att flytta nästa helg och så ska det städas och besiktas.

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se