Alla inlägg under juni 2013

ANNONS
Av EliDa - 21 juni 2013 07:00

 

ANNONS
Av EliDa - 20 juni 2013 13:17

Ja, så var det faktiskt. Jessica kom över med Emelia, stannade en stund och åt glass innan hon gick hem. Senare fick jag ett sms om att fågeln var borta. Kan den verkligen piggnat till så pass att den kunde ta sig ut från sin lilla vrå och flyga iväg? Han var väl i så fall så chockad när jag tog hand om den att den spelade döende. Men om vi slagit en spade i huvudet på den då? Då hade vi slagit ihjäl ett litet liv....så grymt. Känns ju skönt på sätt och vis, bara jag inte blir hemsökt att fåglar nu bara. 

Av EliDa - 19 juni 2013 17:48

Vad kul det är att stå vid spisen och laga mat när det saknas tre stycken   Emelia är borta hos Jessica och badar, hon äter säkert där också. Blir bra, raka vägen i säng sen   Kristoffer ringde precis och skulle följa med kompisen en sväng, K på cykel och kompisen på inlines. Isabella var hemma när jag kom från Jessica, ombytt och klar för gymmet. Hon har blivit sponsrad ett gymkort av oss vuxna för hon ville börja träna (bra där) Så det får bli mat i omgångar och så mjukglass till efterrätt/kvällsfika. 


Fick besök förut, fast det tog ett tag innan jag upptäckte det. Hörde en duns mot fönstret/balkongdörren. Samtidigt såg jag Emelias napp komma farandes så jag trodde det var hon. En bra stund senare skulle jag ut på balkongen, då ligger det en liten fågel där. Såg helt borta ut, visste inte vad jag skulle göra med den så jag stoppade med mig den i en handduk. Tänkte försöka haffa en vaktmästare men dom åkte precis när vi kom ut. Så fågeln fick följa med till Jessica, där satt vi och höll koll på den. Ibland piggnade den till men det syntes att det inte var okej. Gjorde flera misslyckade försök att flyga. Så vi beslutade att lägga den lite undangömt och låta naturen ha sin gång. Kunde inte med att slå ihjäl den och det var heller inte långt kvar för den. *Vila i frid lilla pippi* Tror anställningsintervjun gick bra idag, var bara mig själv och helt ärlig med axelbekymret. Hon hade två kunder som jag var tänkt för så på måndag ska jag träffa den ena. Sen är det ju upp till mig och kunden om vi känner att det känns bra. Det blir väl ett urval av personer som får träffa samma kund. Men jag är i alla fall ett steg närmare ett nytt jobb. 

Av EliDa - 18 juni 2013 10:43

 

Av EliDa - 18 juni 2013 10:41

  En liten, liten bula som uppkom när kompisen Melvin slängde iväg en bil som snuddade Emelias panna. Tur i oturen....det kunde gått värre. Av EliDa - 17 juni 2013 19:03

Det är sommar, då blir bloggen lidande, fint väder och ungar som sitter mer än dom borde gör att jag inte har samma tid att uppdatera. Har ju dessutom barnen några extradagar nu för att få flyt i sommarschemat utan för mycket farande för dom. Men jag mår bra, Emelia mår bra förutom det hysteriska skrikandet så fort hon ser småkryp   Värre blir det när hon är trött tror jag, för ibland reagerar hon knappt. Ganska jobbigt och jag funderar på att söka hjälp hos Bvc för det måste ju bearbetas....men hur?


I förra veckan skickade jag för första gången på väldigt väldigt länge in en ansökan på en utannonserad tjänst. Idag ringde dom och ville ha mig på interljuv (?) Blev väldigt förvånad då det inte var något jag räknat med. Men ändå kul, få se om det ger något mer. 


Rickard och jag har börjat närma oss varann, sakta och vi har mycket att prata om och just nu finns det inte så mycket tid men vi tar det lugnt så får vi se vart det leder. Någonstans har jag känslor kvar, annars hade jag inte varit så ledsen och berörd när jag tänker på hur fel allt har blivit. Det gick snabbt att flytta även om det inte kändes så i väntan på att få komma från huset. 


På fredag är det Midsommarafton, barnen åker hem någon dag innan och jag tar med mig Emelia till Sommen innan Rickard hämtar henne för sin helg. Hoppas vädret håller i sig....Ha det fint   

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se