Alla inlägg under juli 2013

Av EliDa - 6 juli 2013 19:58

Hade lite tur igår när jag frågade en kompis om vart soc låg, var lite osäker på det. Det låg numera i samma hus som af så jag slapp stressa mellan ställena. Kom lite sent till soc då jag (eller hon) fått fel tid men det löste sig ändå och vi pratade länge om mina möjligheter till hjälp. Vill ju inte leva på bidrag men måste ju ha en ekonomi som går runt. Som det är enligt normen ligger jag 4000 back varje månad. Det trots bostadsbidrag. Nu bör jag söka ett slags underhållsstöd man kan få vid växelvis boende för alla barnen. Ska ringa på måndag till soc igen och berätta hur jag ska göra. Ska söka för dom stora i allafall och tror även för Emelia då jag känner att vi har ganska lika umgänge Rickard och jag. Sen kan jag även få hjälp från soc om det fortfarande ligger under normen....så ett steg i taget nu. 


Idag har jag och Emelia tagit en promenad till huset, tagit in post och tittat till det. Tog en timme fram och tillbaka så det var en lagom promenad. Tog en tupplur efter lunch då både Emelia och jag låg vakna lite sent igår kväll. Grannen hade fest men det störde inte så farligt ändå. Så har vi varit i lekparken någon timme, där pratade vi med en pojke och hans mamma en lång stund. Dom bjöd även på glass så det var väldigt trevligt. Dom bodde precis vid lekparken så vi lär nog ses fler gånger i sommar. Tog även en promenad bort till macken och köpte lördagsgodis. Nu står Pippiserien på och jag slöar vid datorn. Blir väl sänggående samtidigt ikväll skulle jag tro. Men imorrn åker hon ju till mormor och jag får nog tillräckligt med egentid. 


Vi har haft en bra lördag med andra ord, ett smärre utbrott över en mössa: Emelia ville ha sin varma ugglemössa på sig när vi skulle ut....lite varmt kan jag tycka och jag lyckades få henne att ge upp den tanken även om det innebar hot om att inte gå ut och gunga  

ANNONS
ANNONS
Av EliDa - 6 juli 2013 10:29

Lekstugan hos min kusin, egenhändigt ritad och byggd av hennes sambo  

Av EliDa - 5 juli 2013 07:43

Tyst och lugnt, bara jag vaken så bäst att passa på att skriva några rader. Har kört igång i tvättstugan, mest för att ungarna ska få med sig det dom behöver hem till pappa idag. Vad har vi gjort sen sist då? Ingen simskola blev det den här veckan som planerat. I måndags hade Kristoffer rejält ont...i ett känsligt område. Det fick bli besök på Vc som skickade honom vidare till Akuten i Linköping för operation för testikelvridning. Hans pappa följde med som sällskap och det blev även övernattning. Nu mår han bättre igen även om han inte får bada i pool på någon vecka. 


Igår tog jag och Emelia tåget till Norrköping, mamma klev på i Linköping. Där träffade vi min kusin Pernilla och Moster Maj....var flera år sen så det var väldigt kul. Har lite bilder men dom är fortfarande kvar i kameran. Det får bli bilder en annan gång....kommer nog kunna sitta vid datorn lite mer i helgen om inte vädret är på topp förstås. Man vet ju aldrig. På måndag börjar jag en åtgärd via Af - MIROI. Mamma ska hämta Emelia på söndag och ha en en eller två dagar...få se hur det går och vad hon orkar   Hon är ju inte alltid så lätt att tampas med men brukar sköta sig bättre hos andra tack och lov. Rickard har ju en långkörning så vi får se hur det ser ut med barnomsorg nästa vecka. Skogsgläntan stänger ju och jag sätter henne inte på ett annat dagis när det är så tufft nu. Men tjejen jag pratat med verkar mänsklig och förstående över situationen så det blir säkert bra. 


Ska lämna Emelia några timmar senare idag, måste in till af och soc i Mjölby för ett par ärenden. Hoppas det går snabbt så jag kan hämta henne och lite av hennes grejer skapligt. Vet inte när barnen ska hem idag men framåt eftermiddag/tidig kväll skulle jag tro.


Nu väntar tvättstugan, bäst att skynda innan LillSkrutta vaknar

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se