Alla inlägg under mars 2014

Av EliDa - 11 mars 2014 10:55

Min barnfria vecka har börjat och jag hoppas den kommer kännas okej. Just nu, just idag känner jag mig sååå trött, så energilös och låg. Känns som veckan med barnen bara bestod av konflikter, främst med Emelia....orkar inte vissa dagar. Utbrott och mycket Dumma mamma! för småsaker. Men som jag mår i hela den här karusellen med R så är det kanske inte så konstigt att jag failar i rollen som mamma. Samtidigt har vi haft mysiga stunder också. Våren är på intågande och solen har varit framme så utelek i sandlådan och cykling har vi hunnit med. Det fick bli cykeln till Myran både igår och idag....ingen mer vagn så jag ska nog försöka sälja den. Bara städa av den först....nån dag. 

ANNONS
Av EliDa - 5 mars 2014 10:29

Ny vecka med Kidsen, men nu är dom i skolan om dagarna. Fick börja måndagen med att ta Emelia över dagen, hon hade feber när hon vaknade. Jobbade på kvällen så då var hon hos Rickard och sen kom hon tillbaka hit när jag kom hem. Hon är fortfarande lite varm till och från, svårt att avgöra om hon har feber eller inte. Hon är visserligen ganska pigg men bättre att hon får vara hemma. Få se om det blir något Myran den här veckan, hon vill gärna gå men förstår nog inte att hon säkert inte orkar vara där. Så ingen träning för mig, kommer väl bli knäpp om jag inte får in ett eller två pass i veckan men men, det får vi ta   Annars blir det nog mest lugnt, mycket soffhäng för både mig och den Lilla. Funderar på middag, blev så sugen på grön ärtsoppa igår när en kompis gjorde det. Bella vill ha tomatsoppa, skulle också vara gott. Men jag har inget till varken det ena eller andra hemma, få se om jag kan lösa det på något sätt. Kanske kan ha det någon dag iallafall, är ju några dagar av Barnveckan kvar. 

ANNONS
Av EliDa - 1 mars 2014 14:00


Vill tipsa om en tävling med fina priser, jag är med....kanske något för Dig också? 


 Jag tävlar om biobiljetter till Tingeling och Piratfén + massa annat kul från Disney hos Agnes
Var med och tävla 
här du också!

 

 

Av EliDa - 1 mars 2014 11:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se