Senaste inläggen

Av EliDa - 15 januari 2014 18:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av EliDa - 15 januari 2014 13:32

Igår kändes det extra jobbigt att lämna Emelia för Pappavecka, var som en klump i magen. Brukar inte kännas sååå jobbigt, kan ha varit lite oro inför läkarbesöket jag hade inbokat senare på dagen. Idag känns det i allafall bättre även om det känns tomt, tyst och konstigt. Blir lite kontraster, från att ha tre barn till inga...har sagt det förut jag vet men det är ju så   


Niklas kom ju redan i måndags och sov över, jag och Emelia i våran säng och han lånade en av ungarnas. Vi åt pizza och kebabrulle och Emelia den lilla tokan tuggade i sig lite feferoni innan hon spottade ut, knasiga unge   Jag åt mindre än ½ kebabrulle, sen var jag rätt mätt. Han kom även efter jobbet igår, jag gick och tränade ett Spinning intensiv och Bål På Boll pass.


Ingen träning idag och det lär väl kännas som det var flera dagar sen och jag får dåligt samvete till kvällen   Konstigt att det kan bli så, jag som bara gick fram och tillbaka till dagis för ett år sen i stort sett. Men träning är ju så skönt, nu vill jag lägga i en lite högre växel så imorrn ska jag och Anna som också vill komma igång nu få hjälp att gå igenom maskinerna. Inte alltid det finns pass som funkar att gå på så då kan det vara skönt med lite annat, dessutom är ju variation i träningen bra. Kan inte fatta att jag fortfarande är så taggad efter snart fem månader av träning och tankar på kosten. Om jag ser på vad jag vägde för ett år sen och idag så skiljer det 16 (!) kg.....Sexton kg, fattar ni och ändå är det en del kvar. Tappade några kg efter flytten och under sommaren innan jag satte igång med gymmet men ändå. Känns ju mycket bättre idag måste jag säga. 

ANNONS
Av EliDa - 14 januari 2014 09:27

 

Mindre än ½ kebabrulle och jag var mättAv EliDa - 14 januari 2014 09:24

 

Nackdelen med strips, dom blir lätt brända, speciellt när man har händerna fulla med annat. Tog ut dessa försent så det blev att kasta dom...vem vill ha stenhårda strips liksom?

Av EliDa - 14 januari 2014 09:23

  Bakade några limpor i helgen, smidigt med brödmixar

Av EliDa - 13 januari 2014 13:43

En vecka med barnen har rasat iväg igen, dom stora gick till skolan imorse och sen hem till sin pappa. Nu passade det tydligen bäst med måndagar i allafall så vi fortsätter på det spåret. Emelia är kvar en natt till, lämnar henne 8.30 imorron förmiddag.


Igår slog vintern till, snö och minus 15 grader natten till idag. Var ute en stund och åkte snowracer i dagisbacken här utanför...mysigt. Träffade även Jessica, Esa och Melvin. Blev både varm choklad och fika hos dom under eftermiddagen. 


 


Idag kom jag äntligen iväg till gymmet, tog 30 minuter på ett löpband, promenad i halvrask fart med intervallslutning. Efter det testade jag roddmaskinen en kvart, skönt att komma igång efter några veckors uppehåll och slarv med för mycket godis. Men trots det så vägde jag mindre i morse än nyårsdagen....konstigt och ändå kände jag det som jag gått upp flera kg. Så ja, jag är så nöjd så   

Av EliDa - 8 januari 2014 11:56

  En liten lortig Emelia som alltid (iallafall ofta) ska flamsa när kameran åker fram...sprallig värre

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se