Alla inlägg under augusti 2011

Av EliDa - 25 augusti 2011 12:27

En långpromenad är avklarad, idag blev det runt Veta i halvrask fart stor del av rundan som tog ca 90 minuter. Dessutom var större delen av grussträckan täckt med några cm tjockt lager smågrus. Det var rätt tufft att dra vagnen i men det är ju bara bra med lite motsånd. Fick upp flåset rejält och var bra varm när jag kom hem. Emelia somnade då ca 2/3 var avklarade och vaknade precis utanför dörren. Ligger och pratar för sig själv så jag ska ta och få in henne så vi kan äta lite lunch, får skriva mer sen   

ANNONS
Av EliDa - 24 augusti 2011 14:44

För lite mer än 1 år sen så fick jag ju min mobil....Sony Ericsson Xperia Mini. Nu har jag länge känt att den inte är så bra, den är nästan för liten, den laddar ur ganska snabbt i batteriet och börjar även bli seg när man ska öppna upp vissa appar och meddelanden. Så ett tag har Rickard tyckt att jag ska skaffa mig en ny. Först ville han väl själv ha den jag har eftersom den han hade var sämre. Men nu har han bytt upp sig via jobbet så han är nöjd. Men vill ändå att jag ska få mig en ny, vilket jag får när jag förlänger mitt abonnemang. Han har suttit och kollat upp lite telefoner åt mig som han tycker skulle passa. Så igår ringde jag Tre och beställde min nya leksak Samsung Galaxy Z


 


Tog med Pott299 så blir telefonen "gratis", Vänner 69 så jag kan ringa/Smsa andra med Tre gratis och till fasta nätet gratis och utan uppkopplingsavgift. Tog även surftjänst för 89 kr. Kvar blir 141 kr att ringa/Smsa för. Dessutom så beställde man nu så betalar man bara halva avgiften fram till Påsk nästa år (7/4-2012) Alltså 149.50 i månaden men får 299 att använda. Inte så dåligt hoppas jag. Hoppas nu bara jag blir mer nöjd med den än jag varit på sista tiden med min "gamla" telefon. Så nu får jag bara vänta 2 - 3 veckor på leverans.....sjukt lång tid   

ANNONS
Av EliDa - 24 augusti 2011 14:35

Tupperwarepartyt var riktigt lyckat igår, kul att så många kunde/ville komma. Jag beställde själv inget eftersom jag redan gjort det och väntar på en tillbringare. Fick även välja en värdinnegåva + en bokningsgåva, det blev burkar och en vattenflaska. 

Kristoffer passade på att sälja lite jultidningar och mamma hade sina smycken med sig. Emelia var på bra humör och visade gärna hur duktig hon blivit på att gå, hon går bara bättre och bättre nu.


Av EliDa - 23 augusti 2011 07:30

 

Jag är TRÖTT........   Emelia sov bra fram tills midnatt ungefär, sen satte det igång. Hon vaknade och jag bytte blöja på henne. Då var hon lite mindre röd, men hon skrek hysteriskt eftersom hon fortfarande var så trött. Hon skrek så pass att Kristoffer vaknade och skrek "Nu får det vara bra!" Hahahaha


Sen har det knöltas, snurrats runt, sparkats, bytt bajsblöjor x flera i ett par timmar innan hon väl kom till ro och vi fick sova några timmar innan klockan ringde. Som det känns nu så ska jag sova en stund med Emelia under förmiddagen. Sen har jag en del fix inför kvällen att ta itu med men jag ska nog hinna. 


Av EliDa - 22 augusti 2011 21:40

Har stoppat i LillSkrutt en del blåbärspuré så jag hoppas hon ska bli bättre i magen under natten. Hon fick en hel burk efter maten....som hon knappt åt av utan det hamnade runtom istället. När vi handlade så skulle jag köpt blåbärssoppa men glömde ta den på vägen så det fick bli puré igen, då det fanns närmare kassan. Jag blandade i ett par msk i vällingen....häftig färg blev det. Lilla rumpan är precis illröd av allt bajsande så Inotylsalvan har används flitigt, men det gör nog ont för hon gråter vid blöjbytena. Kanske inte undra på, det fräter ju och är bara rinnande. Hon fick stanna hemma hos Isabella och Kristoffer när vi åkte till CityGross, går ju smidigare utan henne. Jag hoppas hon inte är jättedålig imorgon för jag ska ha Tupperwareparty här. Vore skittråkigt att behöva ställa in nu när jag fått ihop lite kompisar som kommer. Men det verkar vara lugnt, hon fick en Alvedonsupp innan nattningen och sover skönt sen ett par timmar tillbaka. 

Av EliDa - 22 augusti 2011 14:03

Idag var det terminstart för ÖF i Kyrkans Hus så jag tog med mig Emelia dit. Det var kul att träffa gamla och nya kompisar. Både Anna och Jessica kom dit med sina småttingar och så Tim såklart. Emelia verkade lite trött under sångstunden och det blev bara värre. Hon kändes även varm och ville inte ha något fika. När hon fick sitta i mitt knä så somnade hon....ovanligt för att vara Emelia. Anna hämtade vagnen så jag kunde lägga ner henne, jag fikade klart och så gick vi hem. Tog tempen när Emelia vaknat....39,1, stackars liten inte undra på om hon var hängig. Jag har tappat räkningen på hur många bajsblöjor jag bytt så något galet är det......tänder förhoppningsvis. Nu har hon sovit en stund igen så jag ska strax kolla till hur hon mår.


Vi väntar ju på syskonen men jag vet inte när någon av dom slutar. Kristoffer slutade ju 13.55 nästan varje dag förra terminen, men nu kanske han får lite längre dagar när han börjat trean. Isabella hör säkert av sig när hon slutat. 

Av EliDa - 22 augusti 2011 12:54

 

 Jag tävlar om ett presentkort från Kalaslagret hos Agnes!

Av EliDa - 21 augusti 2011 13:07

 

Slängde ihop ett grattiskort till Ludvig, blev inte supernöjd men dom andra tyckte det var fint...tur det :)

Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiverat:

Följ bloggen

Följ Det började med ett Knyte..... med Blogkeen
Följ Det började med ett Knyte..... med Bloglovin'

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se