Alla inlägg den 6 juni 2011

Av EliDa - 6 juni 2011 19:44

  Ett bra tag nu så har vi förstått att Emelia har tänder på g och det kommer nog komma fler ganska tätt inpå. Hon är svullen och man ser antydan på tänderna på var sida om framtänderna uppe. Även samma tänder i nederkäken har synts tydligt.


Idag kände jag äntligen lite lite vasst på vänster, nere så en har i allafall spruckit igenom   För att lindra lite av det onda har hon fått Alvedonsupp inför natten och hon har faktiskt * peppar, peppar * sovit jättebra och i egen säng flera hela nätter igenom. Hon har heller inte vaknat och varit ledsen inom någon timme efter att hon somnat. Det har hänt att hon gnällt till eller tappat nappen men kunnat somna om direkt.


Nu när det är så varmt har vi satt in en fläkt och låter henne sova i bara blöja, det verkar göra lite nytta. Jag tror även hon sover bättre och skönare på magen, det verkar så för hon ligger oftast så i sängen. Men man kanske inte ska vara för positiv för då blir det säkert ändringar i rutinerna  

Av EliDa - 6 juni 2011 19:27

Idag har vi varit en sväng på Torpet hos Rickards föräldrar för lite lunch och trevligt sällskap. Emelia hann inte somna på vägen ner men slog ihop som en fura så fort bilen började rulla hemåt.


Vi åkte hem och packade ihop det sista och åkte sen för att lämna av barnen hos sin pappa. Kommer nog sakna dom ganska snart, det har varit så fina lediga dagar och jag känner inte alls den där tröttheten som jag brukar göra efter en vecka då barnen bråkat nästan hella tiden.


Isabella har även haft känslan av att hon saknat sin bror och att det varit tråkigt och tomt utan Kristoffer här hemma när han var på lägret. 





Av EliDa - 6 juni 2011 19:16

Kristoffer blev nog både förvånad och glad när vi kom igår, det hade han inte räknat med. Det var inte så lång stund vi hann vara där innan det var slut så egentligen blev det bara dit och vända. Kristoffer visade WigWamen ett gäng scouter byggt. . . .coolt.Under lägret hade han även badat och gjort egna moccasiner i skinn och så en massa annat såklart.


Han köpte några chokladbitar och bjöd oss på och till Isabella hade han köpt en 50 cl pet med Frewaycola. Snälla omtänksamma Kristoffer    Stackarn hade blivit sååå myggbiten under dygnet. Han räknade och fick ihop till tjugo stycken ! Fy vad det måste klia   Han hade i allafall haft det väldigt bra och det är ju tur det.



Välkommen


Välkommen till mitt lilla krypin. Här klottrar jag om min vardag som trebarnsmamma varvat med en massa foton, några recept, lite pyssel och annat skojigt.

   

Dåtid:

Det sista jag skrev:

Jag bloggar om....

Nutid:

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiverat:

Hur många hittar hit?

Leta efter

Jag Läser:

Fråga mig

0 besvarade frågor

Fotoutmaning

 

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards